Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна відправила на Донбас 40 вантажівок гуманітарної допомоги

Від 31 січня і на 9 годину ранку 6 лютого до логістичного центру гуманітарної допомоги у Краматорську надійшло близько 40 вантажівок гуманітарної допомоги з усіх областей України. Вантажівки продовжують прибувати на Донеччину. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Уся ця допомога документується, обліковується і перенаправляється не тільки в Авдіївку, а в усі населені пункти Донеччини, які знаходяться на лінії зіткнення і потерпають від обстрілів агресора – від Світлодарська до Широкиного.

Частину цієї допомоги перенаправляємо до Святогірська, де розміщено мешканці Авдіївки, зокрема, дітей, які через обстріли тимчасово виїхали з міста.

Практично не можливо зараз назвати усі міста, організації чи групи людей які надали і надають допомогу Авдіївці – щоб когось не упустити. Інформація постійно доповнюється, вантажівки прибувають. Але ми обов’язково усіх назвемо і подякуємо, трошки пізніше, коли будемо мати повну картину.

Щира вдяка усім, хто у цей скрутний час допомагає та підтримує мешканців на лінії зіткнення. Щира вдячність волонтерам, військовослужбовцям, рятувальникам, Національній поліції та Нацгвардії, які допомагають ліквідовувати наслідки обстрілів, забезпечувати правопорядок, а також допомагають приймати, розвантажувати та розподіляти гуманітарну допомогу», написав Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ