Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська кікбоксерка звернулася за фінансовою допомогою

Оксана Пашкова разом з тренером Олегом Боровицьким не можуть виїхати з Таїланду після чемпіонату світу.

Про ситуацію, яка склалася Оксана розповіла на своїй сторінці в Instagram.

«Звертаюся до всіх небайдужих до нашої ситуації людей.

Відправившись до Королівства Таїланд на змагання, ми виявилися заручниками ситуації. У нас були квитки на рейс на 20 березня, який до останнього моменту не скасовували. Потім перенесли на 3 квітня, нібито до закінчення карантину, потім на 17 квітня, потім на 1 травня. Зараз просто написали, що рейс на 1 травня скасований, і його не буде до закінчення карантину. А ось коли це закінчення — ніхто не знає.

Нібито кажуть, що буде спеціальний рейс, але цього точно ніхто не знає. Але навіть, якщо він і буде, це для нас непідйомна сума. Ціна на нього, за прогнозами, буде від 650 євро з людини. Це 1300 євро на двох, ще й обсервація за 400 євро.

Тому я звертаюся до вас допомогти мені зібрати суму для зняття квартири, поки навіть не знаємо на скільки днів. Ціна за місяць 6000 батів (приблизно 5000 гривень) плюс світло і вода. І ще харчування. Скільки нам ще тут знаходитися — зовсім незрозуміло.

Це дуже лякає, бо грошей майже не залишилося. Буду вдячна будь-якій допомозі та сумі. Заздалегідь спасибі всім, хто нам допомагає. Будь ласка, зробіть репост », - написала Оксана Пашкова.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, в Україні може відбутися наступний бій Олександра Усика. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ