Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українська сторона СЦКК: збройні формування РФ здійснили черговий обстріл Новолуганського

Українська сторона СЦКК: збройні формування РФ здійснили черговий обстріл Новолуганського, внаслідок якого було завдано матеріальної шкоди сільськогосподарському підприємству «Бахмутський аграрний союз»

10 жовтня 2018 року о 08.30 від головного інженера «Бахмутського аграрного союзу» надійшло повідомлення про обстріл даного підприємства, в наслідок якого зазнали пошкоджень господарчі споруди.

Офіцерами української сторони СЦКК на місці події було з’ясовано, що обстріл був здійснений 9 жовтня о 21.00. Вогонь вівся з боку окупованого населеного пункту Байрак із застосуванням станкових протитанкових гранатометів. На місці обстрілу виявлені рештки від боєприпасів СПГ-9.

Внаслідок влучання гранати ОГ-9 був серйозно пошкоджений дах приміщення для утримання тварин.

Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, не зареєстровано.

Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено.

Дане сільськогосподарське підприємство регулярно потерпає від обстрілів з боку збройних формувань РФ: лише від початку поточного місяця це вже другий випадок. При цьому найближчі позиції Збройних Сил України знаходяться на відстані щонайменше 1 км. Таким чином, можливість випадкового влучання у даний цивільний об’єкт виключена. Яку мету переслідують бойовики, тероризуючи прицільним вогнем мирну свиноферму, залишається тільки здогадуватись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ