Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські кікбоксери будуть змагатись за першість у Львові

15-17 грудня у Виставковому залі "Шувар-ЕКСПО" (вул. Хуторівка, 4б) відбудеться турнір з кікбоксінгу «Пам'яті героїв АТО 2016» серед дітей, юнаків та дорослих. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Змагання міжобласного рівня, які вже стали традиційними і проходять кожного року в середині грудня. На цих змаганнях за першість бореться біля 200 учасників з понад  10 областей України.

Організаторами заходу є Громадська організація «Львівська обласна федерація кікбоксінгу» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Головною метою проведення турніру «Пам'яті героїв АТО» є максимальне залучення дітей та молоді до занять спортом, а саме кікбоксінгу, формування здорової мотивації до життя та правильна організація вільного часу, підвищення спортивної майстерності спортсменів, визначення складу збірної команди Львівської області для участі у всеукраїнських змаганнях впродовж 2016-2017 років; визначення найкращих команд-призерів Кубків по розділах, налагодження товариських відносин між спортсменами-кікбоксерами з інших областей України», - розповів Ігор Михайлович Лойко, Президент ГО ЛОФК.

Змагання відбудуться у два етапи:

1-й етап – відбіркові поєдинки та півфінали, початок 16 грудня з 10:00 до 19.00.

2-й етап – Фінальні поєдинки, початок 17 грудня з 10:00 до 19.00.

Додаткову інформацію про турнір, спортсменів та організаторів можна отримати на офіційній сторінці Львівської обласної федерації кікбоксінгу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ