Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські лучниці завоювали олімпійські ліцензії

Жіноча збірна України зі стрільби з лука вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу-2019 в Хертогенбоші (Голландія) і завоювала максимальну квоту на ХХХІІ літні Олімпійські ігри у Токіо-2020. Про це повідомили в Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.

Нагадаємо, у складі «синьо-жовтої» дружини на світовому форумі виступає й випускниця Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Вероніка Марченко.

В 1/8 фіналу Лідія Січенікова, Вероніка Марченко та Анастасія Павлова взяли гору над командою Швеції (5:3), завоювавши максимальну квоту на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо – українки виступлять в командному турнірі і отримають три місця в особистому.

Додамо, що за місце у півфіналі чемпіонату світу-2019 українки сьогодні, 13-го червня, зійдуться в очному протистоянні з китаянками.

Чоловіча збірна України у складі Олексія Гунбіна, Віктора Рубана та магістранта факультету фізичної культури і спорту ЛДУФК Юрія Гавелка, після перемоги над росіянами (6:0) поступилася в 1/8 фіналу голландцям (2:6).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ