Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Українські отамани» перемогли «турецьких завойовників»

Боксери «Українських отаманів» з рахунком 4:1 перемогли «Турецьких завойовників», в рамках третього туру шостого сезону Всесвітної серії боксу, що відбулася у Львові у приміщенні державного цирку.

Перше очко «Українським отаманам» приніс Назар Куротчин (до 49 кг), який за очками здобув мінімальну перемогу над Хамзою Карталою. Бій Куротчина виглядав більше нічийним, але судді віддали мінімальну перевагу нашому боксеру.

Почин Куротчина підтримав Олег Довгун (56 кг). Він за очками переміг Хакана Сікдема. У ваговій категорії до 64 кг Володимир Матвійчук був сильнішим та влучним за Якупа Сенера, а у категорії до 75 кг Валерій Харламов перебоксував Ервіна Тібокуглу.

Бій важковаговиків (до 91 кг) між Денисом Пояцикою та Сейдою Кесером тривав лише три раунду. Через розсічення та ушкодження ліктя Пояцика відмовився продовжувати бій, а відтак зазнав поразки технічним нокаутом.

Проте, феєрію фантастичного настрою та позитивних емоцій не зруйнував один програний бал «Українських отаманів». Після поєдинку, незважаючи на втому, боксери провели благодійну акцію за сприяння офіційного спонсора матчу девелоперської корпорації Global Developmen.

Прививаючи любов до спорту молодому поколінню, вони зустрілися з дітьми родинного дому «Покрова», провели з ними фотосесію, подарували цінні подарунки та показали декілька професійних боксерських прийомів.

«Всесвітня серії боксу дуже своєрідна і цікава. Нам слід активно популяризувати спорт серед нашої молоді та навчати наше майбутнє покоління. Зі Львова почали свою кар’єру два фіналіста олімпійських ігор й ми бажаємо аби наша молодь також досягла значних успіхів на світовій боксерській арені, саме тому ми організували цю акцію для підростаючого покоління”, - зазначив керівник компанії Global Development Олександр Здровецький.

Нагадаємо, в другому колі Всесвітньої серії боксу наша команда у Вінниці з рахунком 5:0 перемогла «Китайських драконів». В активі турецької команди одна перемога над «Китайськими драконами» та одна поразка, якої «Турецькі завойовники» зазнали напередодні в матчі проти «Кубинських приборкувачів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ