Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Третій масштабний "Благодійний вечір професійного боксу" від K.O. Promotion та БФ “Kava”

Львів, приготуйся до найбільш захоплюючої події цього року – вечір боксу, що змусить серце битися швидше!

14 вересня у відпочинковому-розважальному комплексі Emily Resort відбудеться третій грандіозний "Благодійний вечір професійного боксу" – подія, яка об'єднає найкращих боксерів, світових зірок і благодійність в одному вечорі!

K.O. Promotion, українська боксерська промоутерська компанія, яка має за мету розвивати молодих боксерів, популяризувати бокс в Україні та задавати нові стандарти у світі боксу, продовжуючи свою традицію об'єднувати спортивні змагання з благодійними ініціативами.

На "Благодійному вечорі боксу" вас чекає 8 захоплюючих професійних поєдинків, серед яких будуть 2 міжнародних бійці, що принесуть світову конкуренцію на наш ринг. 

Головним боєм вечора стане поєдинок Олександра Гриціва – майстра спорту України міжнародного класу, члена збірної команди України з боксу, переможця кубка України 2023 року та срібного призера чемпіонату Європи серед молоді. Олександр має непереможний рекорд: 7 боїв - 7 перемог, 6 з яких нокаутом.

В рамках вечора також відбудеться благодійний аукціон за сприянням проєкту "Пташки перемоги", що провели 41 аукціон в Україні та за кордоном, зібравши понад 195 млн грн для допомоги військовим. На події представлять 10 унікальних лотів, всі виручені кошти з яких підуть на купівлю дронів для українських бригад та спецпідрозділів. 

Вечір буде наповнений музичним драйвом від переможця Євробачення 2022 “Kalush Orchestra”. Поєднання глибини етнічних мотивів з найактуальнішими хіп-хоп ритмами, гурт, що підкорив Європу та захопив серця мільйонів на таких масштабних фестивалях, як Glastonbury та MTV Europe Music Awards. То ж не пропустіть можливість відчути енергію від тих, хто змінює правила гри на світовій музичній сцені.

Ця подія не була б можлива без підтримки фонду "Kava" та патронату голови Львівської Обласної Військової Адміністрації – Максима Козицького, допомога яких стала запорукою реалізації цього грандіозного вечора.

Місцем проведенням події став ультрасучасний Emily Event Hall, розташований у новому відпочинковому комплексі Emily Resort – локація, де відбуваються найкращі та найпотужніші івенти Львова. 

Встигніть придбати свій квиток на подію через платформу Gastroli.ua.
Дата: 14 вересня 2024 року
Локація: Emily Resort, Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ