Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські сапери обстежили 4 га у зоні АТО

На Приморському напрямку наші сапери обстежили понад 4 гектари територій, на яких виявили та знешкодили понад 190 одиниць вибухонебезпечних предметів, - прес-центр штабу АТО.

Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО залишалася відносно спокійною. Від опівночі російсько-окупаційні угруповання тричі порушили перемир’я. Всі обстріли зафіксовані у темну пору доби. 

"Близько першої ночі бойовики били з великокаліберних кулеметів поблизу Талаківки. А стрілецька зброя окупантів працювала біля Павлополя, що на Приморському напрямку. Під час обох обстрілів українські військові відкривали вогонь у відповідь. 

На Луганському напрямку, на околицях Донця, близько опівночі найманці обстріляли сили АТО з автоматичного гранатомету", - йдеться у повідомленні.

Не зважаючи на поодинокі збройні провокації з боку ворога українські військові й надалі продовжують брати участь у відновленні інфраструктури Донбасу та допомагають місцевому населенню.

Поблизу Новолуганського армійці спільно з представниками компанії THE HALO TRUST проводять роботи з розмінування сільськогосподарських угідь місцевого аграрного підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ