Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські школярі перемогли на Міжнародній олімпіаді

Українська команда здобула дві золоті медалі на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, що відбулась у Бразилії, - Освіта.ua.

До складу нашої команди увійшли учениця 11 класу Маріупольського технічного ліцею Катерина Малкіна та випускник Маріупольського технічного ліцею, а нині студент-першокурсник Національного медичного університету ім. Богомольця Юрій Паша.

Катерина Малкіна виборола «золото» за проект «Новий метод біогенної утилізації поліетилену високої щільності (HDPE)». Проект присвячений можливості певного виду личинок перетравлювати поліетилен.

Юрій Паша отримав золоту медаль за проект «Новий екологічно безпечний метод підвищення життєвих характеристик рослин родини Poaceae (Злаки)». Окрім медалі Юрій також отримав Гран-Прі олімпіади. Його розробка дозволить покращити урожай злакових рослин.

Міжнародна учнівська олімпіада з екології проходила в межах Міжнародного ярмарку науки і техніки 32-го MOSTRATEC. На олімпіаді було представлено 420 учнівських проектів із різних країн світу.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ