Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українську військову техніку на передовій заправляють фактично російським пальним, - Михальчишин

Українську військову техніку на передовій заправляють фактично російським пальним, - Юрій Михальчишин.

Юрій Михальчишин нещодавно повернувся із зони бойових дій - район Світлодарської дуги.

Звернув увагу на низку критичних моментів, зокрема в матеріально-технічному забезпеченні наших збройних сил. 80% нафтопродуктів - бензин, моторні оливи, дизельне паливо - Україна закуповує в Білорусі, куди вони потрапляють напряму з Росії.

Офіцер полку "Азов" Юрій Михальчишин каже, що у нас стоїть практично вся нафтопереробка, стоять усі заводи в країні, окрім Кременчуцького. Абсолютно не ведеться робота над диверсифікацією поставок, зокрема з країн Західної Європи. Для цього бракує навіть транспортної логістики, якщо говорити про прикордонні Львівську та Закарпатську області, через які мав би здійснюватись транзит.

""Перекрити крани" можуть у будь-який момент. І що тоді? Це реальна проблема, яку треба вирішувати ще вчора. Ми маємо розуміти, що після подій в ПАРЄ та заяв про послаблення санкцій, Україну будуть штовхати на прямі перемовини з терористичними ДНР/ЛНР", - про все це Юрій Михальчишин говорив на зустрічі із ветеранами війни в Афганістані.

Хлопці погодились із ним в тому, що оці штабні козачки, які зараз прийшли до влади, нинішню ситуацію не стримають, навіть якщо завтра вони стануть справжніми патріотами. Зараз, у запалі політичних гонок, багато-хто відвертається від проблем військових, очікуючи швидкого миру. Але такий мир - це капітуляція, допустити яку не можна!

Форпост

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ