Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активістка «Автономного опору» заперечила свою причетність до плакатів із зображенням Михальчишина

Активістка «Автономного опору» Вікторія Гладишева, у квартирі якої нещодавно провели обшук правоохоронці, заперечили свою причетність до розклеювання плакатів із зображенням народного депутата Юрія Михальчишина - з цяткою на лобі, яка імітує постріл. Про це вона повідомила сьогодні, 19 серпня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі, відповідаючи на запитання журналістів.

Вона заявила, що не причетна до цього і додала, що на виборах до Верховної Ради допомагала Михальчишину в розклеюванні передвиборчої агітації.

Інші учасники відповіді на це питання не надали. Однак вони повідомили, що обшуки пройшли також у квартирах активістів «Автономного опору» Зенона Дашака та Романа Гуцула.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, у Львові на зупинках з'явилися плакати із зображенням народного депутата Юрія Михальчишина з цяткою на лобі, яка імітує постріл. Свого часу на вулицях Львова були подібні зображення із силуетом подібним до Президента Віктора Януковича.

Додамо, що з цього приводу народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин звернувся до правоохоронних органів. Він також повідомив, що правоохоронці порушили кримінальну справу, кваліфікуючи появу згаданих плакатів як хуліганські дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ