Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Український Католицький Університет впроваджує нові навчальні програми

Кафедра філософії Українського Католицького Університету запрошує на навчання на новій сертифікатній програмі з філософії «Етика і публічна сфера». Програма буде сфокусована на явищах, подіях та процесах, які відбуваються в сучасній Україні та світі, --повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Ця програма є відкритою для слухачів з цілої України і передусім для тих, хто гостро відчуває моральну кризу в системі державної влади та публічної сфери в Україні, а тому прагне стати учасником етичного дискурсу і впливати на формування та розвиток світоглядних понять і концепцій, що діють у публічній сфері. Сподіваємося, що ця програма буде корисною для політичних та управлінських середовищ, які відчувають потребу у вишколі своїх молодих кадрів», - повідомив завідувач кафедри філософії Українського Католицького Університету Володимир Турчиновський.
До участі у сертифікатній програмі запрошуються молоді інтелектуальні та професійні люди, які вже працюють у публічній сфері (чи готують себе до такої праці), а також тих студентів українських університетів, які цікавляться питаннями структури та функціонування публічного простору.
Програма складатиметься із 8-ми дводенних модулів (п’ятниця-субота), які відбуватимуться щомісяця впродовж року. Перші заняття відбудуться 24-25 квітня. У викладацькому складі, окрім професорського складу УКУ, будуть викладачі з інших університетів як українських, так і закордонних. Основний акцент програми – моральний вимір публічного виступу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ