Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Український легкоатлет Главан не візьме участі в Олімпіаді-2020

Спортивний арбітражний суд вирішив подовжити термін дискваліфікації легкоатлета Ігоря Главана (спортивна ходьба) через вживання допінгу у 2017 році. Його дискваліфікували зі збірної.
Ігор Главан. фото з відкритих джерел

Про це інформує РБК-Україна.

Повідомляється, що на адресу Федерації легкої атлетики України надійшло рішення Спортивного арбітражного суду від 15 липня 2021 року щодо справи про дискваліфікацію Ігоря Главана.

Повідомляється, що Спортивний арбітражний суд ухвалив рішення збільшити термін дискваліфікації спортсмена до трьох років та анулювати результати, показані ним, починаючи з 25 липня 2017 року.

Главан, який був затверджений до складу команди України для участі в Олімпійських іграх-2020, а саме зі спортивної ходьби на 50 км, не зможе взяти в них участь.

"Таким чином, Ігор Главан, який був затверджений до складу команди України для участі в Олімпійських іграх-2020, а саме зі спортивної ходьби на 50 км, не зможе взяти в них участь. Дискваліфікованого атлета замінить Валерій Літанюк, який йшов у світовому топлисті наступним і був затверджений Виконкомом ФЛАУ до резервного складу учасників офіційної делегації", - вказали у ФЛАУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ