Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці передплатили майже 7,8 млн газет і журналів на 2019 рік

Як повідомили у прес-службі "Укрпошти", на 2019 рік українці передплатили через Укрпошту 7,8 млн примірників видань.

Із них 4,5 млн примірників загальнодержавних видань та 3,3 млн - місцевих видань, або відповідно 58% та 42%. 

Кількість передплачених періодичних друкованих видань на 2019 рік в порівнянні з тиражами минулого року становить 90%. Зокрема, найбільший відсоток передплатних тиражів забезпечили в Івано-Франківській (106,6%), Тернопільській (100,2%) та Житомирській (95.4%) філіях.

Для збільшення кількості передплачених видань в АТ "Укрпошта" діють програми мотивації співробітників. Працівники відділень поштового зв’язку, які беруть участь в оформленні передплати, мають можливість отримати 10% від вартості тарифу на приймання передплати. 

Для залучення читачів до передплати видань компанія проводила низку заходів. Серед них - проведення акцій "Я люблю передплату", "Відкрий дитині світ читання". До того ж у партнерстві з видавцями періодичних видань було проведено понад 1 тис. акцій "Дні передплатника". Крім того, під час "Декади передплати", читачі мали можливість оформити передплату на видання за акційною ціною. 

До каталогів передплати було включено 3185 найменувань вітчизняних видань, у т. ч. 1602 – загальнодержавних та 1583  - місцевих газет і журналів. 

Доставку періодичних друкованих видань здійснють понад 11 тисяч поштових відділень, задіяно майже 32 тисячі листонош. 

Укрпошта

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ