Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Українці це ідеальні іммігранти - Rzeczpospolita

В Європі починається боротьба за "хороших іммігрантів", які забезпечать країнам економічне зростання. "Давайте приймемо українців – це практично ідеальні приїжджі" - під таким заголовком вийшла стаття у виданні Rzeczpospolita.

Газета зазначає, що після того, як ЄС скасує візовий режим для громадян України, багаті держави Євросоюзу будуть боротися за українських працівників.

"На даний момент в Польщі днем ​​з вогнем не знайти українців, які користуються соціальною допомогою, в той час, як в Швейцарії близько 90% мігрантів отримують допомогу. Українці не лише працюють і заробляють, але, що найголовніше, платять податки, тому жодним чином не обтяжує країну, яка їх приймає", – підкреслює газета.

Статистика поліції не показує серед українських мігрантів високий рівень злочинності.

Опитування, проведені на замовлення Союзу підприємців і роботодавців Польщі, підтверджують, що українці є найбільш бажаними працівниками. Вони випереджають навіть чехів, американців і французів, не кажучи вже про жителів Близького Сходу і Північної Африки.

"Проблеми з іммігрантами в Західній Європі показують, що нічого занурюватися в політкоректність і впускати в країну небажані нації, тому що це може привести до соціальних конфліктів. Ми хочемо українців – так давайте їх приймати. Це практично ідеальні іммігранти. Польща не може конкурувати з багатими країнами Заходу економічними стимулами, але може – відкритістю. І варто про це замислитися", - підсумовують в польському виданні.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ