Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрпошта": похворіли водії, адресна доставка не виконується вчасно

Як повідомили в контакт-центрі "Укрпошти", у Львові масово похворіли водії адресної доставки пошти, тому на даний час можливі перебої з термінами доставки.

Зокрема, як стало відомо Гал-інфо, адресна доставка з Києва до Львова, не виконана ще з 31 березня. Натомість на сайті "Укрпошти" жодних повідомлень про можливі затримки немає, але в статусах відправлень з'явились повідомлення, що відправлення не були вручені під час доставки з "інших причин".

Щоб взнати де поділось відправлення, знадобилось понад 15 хвилин очікування відповіді на дзвінок в контакт-центр, тому що всі електронні способи моніторингу завершуються на інформуванні, що "Відправлення не вручене під час доставки: інші причини".

Зазначимо, адресна доставка "Укрпошта Стандарт" у межах однієї області та між обласними центрами України, за даними офіційного сайту становить до 4 днів.

Нагадаємо, як раніше повідомляла перший секретар Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Ліна Кущ, в 2020 році щомісячна зарплата генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського складе майже 1,9 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ