Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта спрощує відстеження посилок через мобільний застосунок.

Як проінформували у прес-службі "Укрпошти", у мобільного застосунку Укрпошти з’явилася VR-лінійка

Відтепер на головному екрані можна одразу перейти до створених й обраних відправлень, а також побачити зміну їх статусу. А у мобільному застосунку для операційної системи іOS почала працювати VR-лінійка, що вимірює габарити відправлення (довжину, ширину, висоту). Функція VR-лінійки підтримується для телефонів iPhone 6S та більш нових моделей. 

ʺГоловне в роботі застосунку - зручність та спрощення функцій. Тому ми скоротили кількість дій для користувачів, дещо зробили більш очевидним і зрозумілим. А VR-лінійка вирішує проблему з вимірюванням відправлення, так як рулетку не носять із собою, а телефон є завждиʺ, - відзначив начальник управління маркетингу Укрпошти Андрій Скоцик. 

Нині мобільний застосунок Укрпошти завантажили понад 320 тисяч клієнтів компанії, при цьому, більше 50 тисяч клієнтів користуються застосунком щомісяця і близько 10 тисяч щодня. 

Серед функцій мобільного застосунку – можливість відстежити відправлення, отримувати push-сповіщення про зміну статусу в реальному часі, розрахувати вартість відправлень по Україні й за кордон та порівняти вартість і строки пересилання різних видів доставки. 

Через нього також можна переказати кошти у будь-який населений пункт України, знайти найближче відділення за індексом чи геолокацією. 

Детальніше про функції мобільного застосунку Укрпошти за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ