Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта з 1 серпня знизила тарифи на міжнародні відправлення

Укрпошта з 1 серпня знизила тарифи на міжнародні відправлення по ключових напрямках для експортерів – США, Китаю, Канаді, Австралії, та скоригувала ціни для країн ЄС. ПРо це повідомили в прес-службі Мінінфраструктури.

Компанія з 1 серпня знизила тарифи на міжнародні відправлення по ключових напрямках для експортерів – США, Китаю, Канаді, Австралії, та скоригувала ціни для країн ЄС.

Тарифи на універсальні послуги з пересилання міжнародних відправлень вагою до 10 кг залишилася без змін. Зміни відбулися для міжнародних відправлень вагою 10-30 кг.

Зокрема, вартість пересилання відправлень авіатранспортом до США, Китаю, Канади, Австралії знижена на 25%, до Гонконгу, Японії, Південної Кореї – на 20%, Італії, Іспанії, Франції – на 5%.

Для відправлень до Молдови та Росії компанія покращує якість наземного сполучення і знижує вартість пересилання на 25% та 23% відповідно.

Укрпошта розпочинає активну співпрацю з регулярними відправниками. Корпоративні клієнти при укладанні угоди на обслуговування можуть отримати знижку від 5% до 25% на пересилання міжнародних відправлень та отримати безкоштовні консультації штатного митного брокера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ