Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрзалізниця" планує запустити потяг між Києвом і Берліном

"Укрзалізниця" працюватиме над тим, щоб відновити залізничне сполучення між столицями України та Німеччини якомога швидше. Планують запустити швидкісний потяг між Києвом та Берліном вже у 2019 році, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Працівники "Укрзалізниці" постійно моніторять популярність поїздів та напрямків, щоб створити для пасажирів оптимальний транспортний продукт. Але не забувають і про покращення обслуговування пасажирів, щоб мандрівки поїздом за кордон були легкими та зручними.

"Укрзалізниця впевнено рухається у напрямку збільшення кількості поїздів до ЄС. Як результат, маємо зростання кількості пасажирів у понад два рази. Це суттєвий показник не лише для нас, як транспортної компанії, а й для України у цілому, як знак єднання України з європейським простором. Перед собою ставимо нові цілі, серед яких – відновлення поїзда "Київ – Берлін",– розповіли в "Укрзалізниці".

Компанія також заявила, що розвиває сегмент продажу квитків на міжнародні потяги онлайн. Вже сьогодні пасажири можуть придбати квитки у інтернеті для міжнародних потягів у напрямках Перемишля, Холма, Вільнюса та Риги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ