Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця запустила сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та зворотно.

У разі відсутності квитків у продажу – бронювання можна здійснити на порталі: https://services.uz.gov.ua/military

Для цього потрібно:

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда;
  • викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда.


«Це дуже потрібна ініціатива, особливо напередодні свят, коли збільшується загальне навантаження на залізницю. Військовим складно планувати поїздку заздалегідь, адже війна диктує свої правила. Тому такий сервіс стане просто необхідним. Я вдячна команді «Укрзалізниці» за цю ініціативу, завдяки якій наші воїни зможуть приїхати вчасно з комфортом до місця призначення за спецзамовленням. Переконана, що уся країна має дбати про тих, хто дарує нам сьогодення. Зі святом, сталеві! З Днем Збройних Сил України! Наші думки, турбота, служба і спільна робота присвячена саме вам», – зазначила заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова.

«Вітаю захисників та захисниць з Днем Збройних Сил України. Ми продовжуємо розробляти та втілювати нові цифрові послуги для зручності наших пасажирів. Відтепер військовослужбовці  можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям», – зауважив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ