Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УКУ запрошує стати учнем великого філософа Платона, проте лише на один вечір

13 лютого 2006 року Львівський молодіжний театр імені Леся Курбаса та Український католицький університет організовують виставу «Афіни часів античності» і запрошують на бенкет до самого Платона — про це повідомили у відділі інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.
Нещодавно великий філософ вперше повноцінно заговорив українською, тому в діалогах із перекладачем тексту Уляною Головач можна буде знайти відповідь, у чому полягає еротична педагогіка Платона, чому поняття «платонічної любові» обросло впродовж історії полярними тлумаченнями — від розуміння його як любові, яка «не сміла назвати свого імені», аж до проповіді чернецтва.
Діалогічний стиль підтримають режисер-постановник вистав «Khvala Erosu» та «Silenus Alcibiadis» Володимир Кучинський та науковий редактор україномовного видання «Бенкети» Ростислав Паранько, а також сценічні послідовники Платона — актори театру імені Леся Курбаса. З огляду на обмежену кількість місць усі, хто хотів би хоча б на вечір стати учнем Великого Вчителя, потрібно звертатися у відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ до 10 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ