Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ультрас "Зорі" підтримали Євромайдан, назвавши найманців "простітушками"

Організація футбольних уболівальників "Зоря Ультрас" провела збір на стадіоні "Авангард" у Луганську у зв'язку з ситуацією у країні. Про це повідомляється на сторінці організації "Вконтакте".

Члени руху прийняли рішення про те, що ніхто з членів організації не повинен їхати до Києва у якості "тітушок".

"Хто "поведеться" та поїде у Київ "заробляти", можуть не повертатися. Пам'ятайте про свою честь", - йдеться у повідомленні, передає 0642.ua.

Окрім того, цивільний сектор луганського Євромайдану запропонував місцевим ультрас об'єднати зусилля, зокрема мова йшла про те, що футбольні вболівальники могли б охороняти акції активістів.

 

Також повідомляється, що у Донецьку 50 уболівальників "Шахтаря" у масках і капюшонах прийшли організованою колоною на площу перед пам'ятником Тарасу Шевченку, що у центрі.

На питання журналістів, яку організацію представляють, молоді люди вони відповіли, що представляють молодь міста, яка не згодна з тим, що "тітушки" заважають людям висловлювати свою думку на Євромайдані.

Нагадаємо, першими на захист Євромайдану стали фанати київського "Динамо", після чого їх підтримали ультрас "Дніпра", "Металіста" та "Шахтаря".

Чемпіон


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ