Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

"Уолтер Уайт" з Івано-Франківська опинився під вартою

В Івано-Франківську арештували чоловіка, який налагодив підпільну нарколаболаторію. Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі.
Ілюстративне зображення

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом виготовлення, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, незаконного придбання й зберігання прекурсорів для виготовлення психотропної речовини, утримання місця для виготовлення психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч.ч.1,2,3 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України).

26 липня 2023 року за клопотанням прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідством встановлено, що з серпня 2022 року по лютий 2023 рік житель Галицької міської територіальної громади налагодив функціонування виробництва амфетаміну, який реалізовавув на Прикарпатті.

Психотропну речовину він виготовляв у домашніх умовах, устаткувавши для цього приміщення необхідними обладнанням та використовуючи прекурсори, які систематично отримував через поштові відправлення.

Підозрюваного викрили під час збуту понад шістнадцяти грамів амфетаміну.

В ході санкціонованих обшуків  за місцем його проживання вилучено ще майже дев’яносто грамів цієї психотропної речовини, а також хімічні реактиви та прекурсори, лабораторне обладнання та інші предмети для її виготовлення й фасування.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ