Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Упродовж тижня близько пів тисячі мешканців Львівщини захворіли на грип

За минулий тиждень з 18 по 24 листопада на Львівщині 460 людей отримали підтверджені випадки захворювання на грип. Водночас кількість хворих на коронавірус в області знижується.

Про це повідомила генеральна директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Іванченко на своїй фейсбук-сторінці. 

"Упродовж  тижня методом ПЛР всього на Львівщині було підтверджено 460 випадків (457 грипу А та 3 грипу В). Активно триває вакцинація проти Covid-19 та грипу", — зазначила вона. 

З 18 по 24 листопада медики провели 2264 дослідження на наявність коронавірусної інфекції. З них 123  виявились позитивними. Одужали від коронавірусної інфекції 479 людей. На жаль, ковід забрав життя однієї людини. 

На стаціонарному лікуванні перебуває 138 хворих. 

Як зазначила Наталія Іванченко, за весь період пандемії було підтверджено 324 269 випадків захворювання, з них одужали 315 297 осіб, ще 6828  померли.

Лікарка нагадує, одягатись тепліше, щоб забезпечити температуру комфорту. Також не варто забувати про "кашльовий етикет", гігієну рук, дистанцію, маску та вакцинацію. У разі, якщо ви відчуваєте слабість - залишіться вдома та зверніться до свого лікаря. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ