Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УПЦ МП занепокоїлась призначенням Константинопольських екзархів в Україну

Московський патріархат вирішив опитати користувачів Facebook щодо призначення Константинопольських екзархів в Україну.

Центр інформації Української Православної Церкви розпочав опитування користувачів Facebook щодо призначення Константинопольських екзархів в Україну.

"Константинопольський Патріархат 7 вересня офіційно повідомив, що «в рамках підготовки вирішеного надання автокефального устрою Православній Церкві в Україні», призначив архієпископа Памфільського Даниїла зі Сполучених Штатів Америки, а також єпископа Едмонтонського Іларіона з Канади у якості своїх екзархів у Київ", - з таким текстом на офіційній сторінці Центру інформації УПЦ пропонують відповісти на питання «Чи вирішить приїзд Константинопольських екзархів проблему розколу українського Православ’я?».

Користувачам пропонують висловити свою думку стисло, відповідаючи «так» чи «ні», або ж надати розгорнуту відповідь на це питання у коментарях під опитуванням.

За інформацією прес-служби УПЦ МП, в опитуванні беруть участь користувачі соцмережі з різних регіонів України, а також за-за кордону. Однак, судячи з відповідей під дописом, відповідали користувачі здебільшого зі Східної України, відповідь яких була "Ні".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ