Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Ураган - 2 КФВ» - «Княжий Ринок». Прев’ю

Завтра, 17 лютого, на львівський клуб «Княжий Ринок» очікує непростий поєдинок в Івано-Франківську проти дублерів місцевого «Урагана».

Це буде поєдинок п’ятого туру другої ліги й пройде він у коледжі фізичного виховання. Початок матчу о 13 00.

У першому колі змагань ці команди між собою грали у місті Лева. Тоді молодих «ураганівців» вистачило лише на один тайм. Після перерви ж завдяки голам Яцишина, Лаби та дублю Фурди «Княжому Ринку» вдалося перемогти суперника з рахунком 4:0.

Останній, до слова, не зможе завтра зіграти через травму. Незважаючи на це, очікується вихід на майданчик новачка команди Павла Миколюка, який не грав у першому матчі між цими командами.

У попередньому турі молоді «ураганівці» ледь не відібрали очки в лідера турнірної таблиці – «Візи-Вторми» з Івано-Франківська (поразка 1:2), то ж завтра на «княжичів» очікує дуже непростий матч.

У турнірній таблиці другої ліги перше місце посідає ще одна івано-франківська команда – «Віза-Вторма» в активі якої 12 очок, на другому місці – «Княжий Ринок» (9 очок), третє – «Ураган-2 КФВ» (3 очки). Замикає таблицю ще одна львівська команда – «Енергія - 2ЛДУФК», яка поки що не набрала ще жодного залікового очка.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ