Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Усі втікачі із Самбірського ізолятора затримані

У Києві правоохоронці затримали третього зловмисника, котрий втік з Самбірського ізолятора тимчасового тримання. Відтак, усі втікачі знову опинилися під вартою, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у Самбірському ізоляторі тимчасового тримання 16 жовтня було виявлено відсутність трьох зловмисників, котрі утримувались там за рішеннями суду. Як було встановлено під час перевірки, зловмисники втекли з камери, розібравши частину фасадної стіни.

Двох втікачів правоохоронці затримали на наступний день після втечі. Це 38-річний мешканець Самбора, та 30-річний мешканець одного з сіл району, котрі підозрюються у скоєнні крадіжок.

Третього втікача – 33-річного громадянина Російської Федерації Геннадія Хамраєва, котрого підозрюють у розбої та незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, в ніч з 25 на 26 жовтня затримали правоохоронці у Києві. Таким чином усі троє зловмисників, котрі втекли з ізолятора, затримані.

За фактом втечі було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Також за цим фактом керівництвом Головного управління Національної поліції у Львівській області було призначене службове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ