Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Успіх – 2020: ТОВ "Компанія "Центр ЛТД" здобула Еко-Оскар

За реалізовані у 2020 році екологічні проєкти ТОВ "Компанія "Центр ЛТД" здобула відзнаку – еко-оскар, ставши в ряд із лідерами в сфері еко-бізнесу. Нагороду для компанії вручено її очільнику Олегу Боті.

Цьогоріч відзнаки «ЕКОтрансформація» надано найкращим компаніям – тим, хто протягом року впроваджував кращі технології задля зниження негативного впливу на довкілля, робив міста та селища більш екологічними та безпечними.

Серед лідерів екосфери (влада, бізнес, суспільство), які зробили вагомий внесок у розвиток екосистеми країни, відзначено Компанію «Центр ЛТД» (місто Львів). Її вагомим внеском у розвиток екологічної системи країни стала реалізація проєкту «Оцінка перспектив застосування осадів стічних вод львівських каналізаційних очисних споруд в цілях біологічної рекультивації».

Принагідно зазначимо, що національний проєкт «ЕКОтранформація» передовсім спрямований на створення ефективної платформи для діалогу власників бізнесу, влади, очільників міста та ОТГ, екологій, міжнародних експертів. Визнання «ЕКОтрансформація-2020» поклакане сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які, попри економічні труднощі, формують справжні національні цінності – повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання.

Організатор заходу – «Ecobusiness Group».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ