Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Ув’язнення очікує на псевдоміністерку фінансів ДНР

Десятирічне ув`язнення за злочини проти основ національної та громадської безпеки очікує на чергову пседоміністерку фінансів терористів. Про це інформують у прес-центрі Служби безпеки України.

У повідомленні Служба безпеки України на сторінці Facebook подано таку інформацію:

"Стрімка кар`єра колишнього головбуха одного із приватних підприємств почалася, як то кажуть, «за знайомства» в 2014 році. Саме з цього часу вона заповзято виправдовує довіру ватажків бойовиків та російських кураторів, забезпечуючи функціонування фінансової системи «молодої республіки».

Проте, як відомо, той хто зрадив раз, зрадить і вдруге. Тож періодично міністерка плутає скарбницю терористів із власним гаманцем. Особливо їй подобається так би мовити змінювати цільове спрямування соціальних виплат. Варто лише згадати про її «скромну» поїздку до Тайланду, на яку жінка «нашкрябала» у бюджеті терористів лишень мільйончик. Кому війна, а кому – мати рідна.

Тож враховуючи любов цієї громадянки до подорожей, СБУ пропонує їй захоплюючу мандрівку до української в`язниці. П`ять зірок, звичайно, не обіцяємо, але незабутні враження гарантуємо".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ