Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уже продано близько 600 абонементів на домашні матчі «Карпат» – Ігор Дедишин

«За два дні продажу абонементів на домашні матчі ФК «Карпат» продано близько 600 штук, загалом планується продати мінімум чотири-п’ять тисяч абонементів», – повідомив «Гал-info» заступник генерального директора «Карпат» Ігор Дедишин.
 За його словами, пік продажу абонементів ще не настав, хоча вони продаються навіть у вихідні дні. У перший день продажу, 8 лютого, відбувався з участю футболістів лише дві години, тому наразі така мала кількість реалізованих абонементів на домашні матчі. «Надалі, ми сподіваємось на більший обсяг продажу», – сказав Ігор Дедишин.
Заступник генерального директора клубу також повідомив про плани реалізації пластикових клубних карток. «Ми домовились із однією фірмою, яка впроваджувала таку систему для донецького «Шахтаря», а також для московського «Динамо». Впровадження пластикових карток сприятиме покращенню відповідного рівня сервісу. Уже закладені кошти у бюджеті клубу для встановлення турнікетів при вході на стадіон. Запровадження такої системи планується уже на літо, на початку нового чемпіонату, і пластикові клубні картки слугуватимуть пропуску на стадіон, а також  допоможуть уболівальникам зекономити», – зазначив Ігор Дедишин. 
Як розповів «Гал-info» прес-секретар ФК «Карпати» Юрій Назаркевич, абонементи на домашні матчі «Карпат» коштують 60, 120, 180 і 240 гривень. Вартість абонемента у VIP-ложі коштує 600 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ