Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уже відомі переможці першого етапу проекту «Ідея змінює країну»

Як повідомили сьогодні, 28 листопада, у прес-службі Львівської ОДА, закінчився перший етап обласного проекту «Ідея змінює країну». Упродовж майже двох місяців працівники департаменту внутрішньої та інформаційної політики разом з тренерами, активістами громадських організацій відвідували міста і села Львівщини.

Відтак, здійснили 11 поїздок і 51 тренінг з проектного менеджменту для школярів старших класів. Загалом участь в проекті взяли близько 2 тисяч старшокласників області.

Однією з складових цього етапу є конкурсні заявки учасників, в яких вони подавали свої ідеї соціальних та культурних проектів.

Зазначимо, що в порівнянні з попереднім роком кількість анкет зросла більше, ніж вдвічі, зокрема, комісія проаналізувала 1177 конкурсних заяв, а це 47 осіб на одне місце в другому турі.

Другим етапом проекту «Ідея змінює країну» буде «Форум ідей», що відбудеться у Львові 1-2 грудня. Під час Форуму експерти працюватимуть з 25 конкурсантами над їхніми ідеями, шукатимуть логістичні рішення, вдосконалюватимуть концепції, готуватимуть бюджети, презентації та захищатимуть напрацювання перед конкурсною комісією.

До другого етапу увійшли конкурсанти з Сокальського, Жидачівського, Радехівського, Самбірського, Буського, Золочівського, Яворівського, Турківського, Старосамбірського, Кам’янка-Бузького, Перемишлянського, Дрогобицього, Сколівського, Жовківського, Пустомитівського, Бродівського районів та м. Червоноград.

Нагадаємо, що організаторами проекту є департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО Спілки Української Молоді в Україні та Львівський обласний молодіжний центр. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ