Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Культура

В 2019 році "Різдвяні ярмарки" принесли до бюджету Львова 147 тисяч гривень

В 2019 році "Різдвяні ярмарки" принесли до бюджету Львова 147 тисяч гривень. Про це повідомили в Департаменті економічного розвитку ЛМР у відповідь на інформаційний запит Гал-інфо.

Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Як зазначили в Департаменті економічного розвитку, відповідно до рішень виконкому ЛМР про організацію та проведення різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та площі Ринок, а також на площі перед Культурно-освітнім центром ім.О.Довженка, згідно договорів оренди на право користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності для розміщення об'єктів соціально-культурного, торговельного призначення укладених з управлінням комунальної власності, організатором роздвяного ярмарку ТзОВ "Львівські ярмарки" до міського бюджету м.Львова було сплачено 144,3 тисячі гривень (просп.Свободи та пл.Ринок) та 2,5 тисячі гривень (площа перед Культурно-освітнім центром ім. Олександра Довженка).

Як повідомляла в кінці минулого року ІА "Вголос" оренда одного різдвяного будиночка в ТзОВ “Львівські ярмарки” становила від 35 до 45 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ