Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Бориславі автомобіль зіткнувся з опорою – є загиблі

2 січня о 23 год. 08 хв. надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав по вул. Трускавецька, б/н водій автомобіля ВАЗ 2106 громадянин Ю.Р., 1987 року народження не впорався з керуванням, в наслідок чого автомобіль зіткнувся з опорою лінії електропередач. В результаті ДТП двоє людей Ю,Р, 1987 року народження і М.З., 1988 року народження загинуло і двоє було травмовано. Зокрема у О.Р., 1990 року народження, подвійний перелом нижньої щелепи, перелом правої стегнової кістки, закрита черепно-мозкова травма, а в І.М., перелом правої кістки верхньої третини зі зміщенням. Потерпілих було доставлено в центральну лікарню м. Борислава.
Цього ж дня   о 17.30 в с. Підгайчики Золочівського району непрацюючий К., 1950 року народження автомобілем марки "Сітроєн ХВ", наїхав на віз, яким керував непрацюючий П., 1972 року народження. Внаслідок аварії   П., отримав тілесні ушкодження, від яких на місці пригоди помер. Про це повідомили у Центрі громадських зв’язків УМВС України у Львівській області
Також о 22.00 в с. Гірне Стрийського району непрацюючий мешканець Львова С., 1986 року народження, який керував автомобілем марки "Фольцваген-Транспортер" вчинив наїзд на пішохода І.,1964року народження, внаслідок останній помер на місці події.
Загалом з початку року на території області виникло 9 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких   2 особи загинуло та 10 травмовано. Внаслідок  5 зареєстрованих  дорожньо-транспортних пригод 2 особи загинуло та 5 травмовано.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ