Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

​В Дніпрі спалили піцерію засновану ветеранами АТО

​В Дніпрі спалили літній майданчик та приміщення піцерії, заснованої ветеранами АТО. Власник Дніпровської Pizza Veterano Андрій Сарвіра опублікував у Facebook відео пожежі.

"Доброго ранку. Хто встиг посидіти на літньому майданчику, вітаю. В 2 ночі він дивним чином загорівся", - написав він під відео пожежі.

Андрій Сарвіра закликав усіх небайдужих допомогти у подоланні наслідків пожежі.

"Будемо сьогодні розгрібати наслідки, хто може допомогти, приєднуйтесь", - закликав власник піцерії.

Pizza Veterano Dnipro відкрилася лише 11 лютого 2017 року. За цей час її встиг відвідати Петро Порошенко, перебуваючи з візитом у Дніпрі.

Проект піцерій "Pizza Veterano", заснований Леонідом Остальцевим, допомагає ветеранам АТО відкрити власну справу та адаптуватися у мирному житті.

У коментарях до відео Андрія Сарвари відвідувачі піцерії підозрюють підпал, організований конкурентами.

Десантник Андрій Сарвіра з позивним "Санчес" захищав Україну в складі 81-ї окремої аеромобільної бригади.

У 2016 році його намагалися притягнути до відповідальності за бійку 8-річної давнини із мажором Сергієм Семенчуком, сином власника "Іванівських ковбас". Прокуратура на суді не змогла забезпечити достатньої кількості речових доказів. хоча суд першої інстанції засудив Сарвіру.

Апеляційний суд Вінницької області скасував рішення суду першої інстанції, згідно з яким доброволець, боєць 81-ї аеромобільної бригади Андрій Сарвіра мав провести за ґратами п’ять років.

УМ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ