Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ефірі ФМ «Галичина» обговорять податкову перевірку

В четвер, 24 січня о 18.15 в прямому ефірі радіо «ФМ Галичина» відбудетьсякруглий стіл – відкрита дискусія щодо позапланової перевірки податковими органами радіостанції «ФМ Галичина». Саме ця тема викликала широкий резонанс серед слухачів, ЗМІ, медіаюристів та навіть політиків, повідомила бренд-менеджер радіо "Фм Галичина" Галина Батюсь.

Участь у круглому столі візьмуть представники радіостанції, незалежні експерти, медіа юристи. Зокрема, в прямому ефірі свою думку висловлять директор радіо «FM Галичина» Олександра Гнатик, керівник програми законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників України Ольга Большакова, медіаюрист.

Також, до участі в програмі запрошений представник Державної податкової служби у Львівській областідля висвітлення позиції перевіряючого органу.

Слухачі радіо FMГаличина матимуть можливість долучитись до розмови у прямому ефірі. Телефон (032) 254 61 84, на сайті радіо Galychyna.fm та на сторінці у соцмережі Facebook (http://www.facebook.com/fmGalychyna ).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ