Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В громадському транспорті Львівщини діє знижка на оплату картками Visa

До 29 лютого 2024 року за оплату проїзду в приміських та міжміських автобусах Львівської області карткою Visa пасажири отримають 20% знижки. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Відсьогодні усі пасажири приміських та міжміських автобусів Львівської області під час безконтактної оплати проїзду карткою міжнародної компанії платіжних технологій Visa отримують 20% знижки.

Пропозиція діє до 29 лютого 2024 року. Щоб скористатися знижкою, пасажиру достатньо при вході в автобус прикласти банківську картку Visa (фізичну або цифрову, яка збережена у гаманці ApplePay/GooglePay на телефоні із підтримкою NFC) до валідатора. Далі система реєструє початкову точку маршруту (Сheck-In). При виході пасажир знову прикладає картку до валідатора та фіксує завершення поїздки (Сheсk-Out). Система автоматично обраховує відстань та кількість зупинок, які він проїхав, після чого знімає кошти за проїзд, враховуючи 20%-ву знижку.

«Ми у Visa раді, що Львівщина стала першим регіоном України, де у всіх приміських та міжміських маршрутах області, які курсують зі Львова в населені пункти області, пасажири можуть швидко, зручно та прозоро сплатити за проїзд, не хвилюючись про наявність готівки у кишені. А 20%-ва знижка для держателів карток Visa стане приємним бонусом для тих, хто готовий скористатися всіма перевагами безконтактних платежів, і зробить подорожі ще доступнішими. Вдячні партнерам, що навіть у нелегкі часи разом продовжуємо розбудову цифрової економіки для громадян», – зазначила Світлана Чирва, віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в Україні та Молдові.

У разі відсутності реєстрації (повторного прикладання картки) під час виходу з транспорту (Сheсk-Out), система зніме з банківського рахунку пасажира суму, еквівалентну вартості проїзду до кінцевої зупинки.

«Відсьогодні ви отримуєте знижку 20% на оплату проїзду на приміських та міжміських маршрутах, якщо оплачуєте проїзд карткою Visa. Пропонуємо всім пасажирам  скористатись цією можливістю, щоб зекономити кошти на проїзд. Дякую міжнародній платіжній системі Visa за таку підтримку проєкту обласного е-квитка», – зазначив  заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Кулепін.

Міжнародна компанія платіжних технологій Visa є партнером компанії-інвестора із впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на Львівщині «Smart Ticket Technology». Саме в межах їхньої співпраці почала діяти програма стимулювання, направлена на розширення безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті.

«Ми дякуємо нашому партнеру Міжнародній компанії платіжних технологій Visa за можливість для пасажирів економити свої кошти. Це не одноразова акція, ми плануємо й на далі продовжувати такі програми стимулювання. Також в межах цієї акції ми заохочуємо водіїв, аби вони допомагали та інформували пасажирів про акцію та переваги безконтактної форми оплати. Десять водіїв, в яких буде найбільша кількість трансакцій по безготівці, отримують грошові винагороди. Окрім цього, звертаюся до пасажирів, якщо у вас виникають будь-які проблеми щодо роботи системи, або водії вас дезінформують, – звертайтеся до нас на гарячу лінію. Ми спільно з Львівською ОВА будемо реагувати на такі випадки», – зазначив представник компанії «Smart Ticket Technology» Олег Долінський.

Важливо пам’ятати, що однією банківською карткою Visa (або іншим пристроєм із функцією NFC) можна оплатити проїзд лише для одного пасажира.

«Для більшої зручності кожен пасажир може завантажити мобільний застосунок (Android або iOS), а також зареєструватися та увійти в особистий кабінет на сайті. Після авторизації пасажири мають змогу переглянути всю історію поїздок, час та місце посадки/висадки, інформацію про перевізника та маршрут, а також фіскальний чек», – повідомляє начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

У кожному транспортному засобі є листівки з покроковою інструкцією, як скористатися послугою безконтактної оплати. Якщо у пасажирів виникли запитання чи зауваження щодо роботи системи, вони можуть зателефонувати на гарячу лінію «Smart Ticket Technology» на номер: 0 800 300 844.

АСООП – це сучасна технологічна система, яку використовують для збору, обліку та оплати проїзду в громадському транспорті. Система також забезпечує повний облік пільговиків.

Нагадаємо, запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують у межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП «Smart Ticket Technology» за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ