Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Івано-Франківську напали на проросійського блогера Руслана Коцабу

фото - Facebook
фото - Facebook
фото - Facebook
фото - Facebook
фото - Facebook
фото - Facebook
1/3
25 червня приблизно о 00:30 до правоохоронців надійшло повідомлення від 54-річного мешканця Івано-Франківська про те, що на пероні вокзалу нього напала група невідомих та облила зеленкою. Потерпілим виявився проросійський блогер Руслан Коцаба.

Про це інформує Нацполіція Івано-Франківської області і ВО "Тризуб" ім. С.Бандери у Facebook.

Коцаба вийшов з вагону і в нього відразу полетіли яйця та зеленка. У відповідь блогер висловлювався матюками в бік активістів.

Про свою причетність до неї заявили ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, «Карпатська Січ», бійці 4-ї РС ДУК «Правий Сектор» та «Фрайкор».

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків та очевидців з метою встановлення обставин кримінального правопорушення.

У Коцаби пошкоджене око.

"Трохи для підняття настрою - зараз я, облитий зеленкою пацифіст та телеведучий, - як ходяча реклама "зеленої влади" напередодні 25-тої роковини Дня Конституції! Ех, гарант-гарант...", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

У поліції зазначили, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Варто зауважити, що проти Коцаби досі триває розгляд кримінального провадження за підозрою у державній зраді. Руслан Коцаба неодноразово брав участь у проросійських акціях і активно виступав проти здійснення мобілізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ