Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Івано-Франківську підлітки зможуть навчатись у школі операторів БПЛА

Мережа освітньо-культурних і волонтерських просторів "Гончаренко центр" запускає в Івано-Франківську пілотний проєкт школи операторів БПЛА для підлітків, повідомила пресслужба центру.

Про це повідомляє Інтерфакс. 

"Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів "Гончаренко центр" запускає школи операторів БПЛА для підлітків. Усі заняття безоплатні та розраховані на школярів і студентів віком від 14 до 18 років. Пілотний проєкт втілюють на базі центру в Івано-Франківську", - йдеться в повідомленні.

Курс допоможе підліткам оволодіти теоретичною складовою управління безпілотниками та на практиці навчитися керувати дронами різних типів.

Як пише видання, теоретична складова курсу передбачає вивчення історії та сфер застосування БПЛА, використання дронів на території України та знайомство з професіями, пов'язаними з виробництвом і використанням безпілотників. У практичній частині підлітки спочатку навчаться керувати безпілотниками на симуляторах, а опісля - перейдуть до роботи зі справжніми дронами різних типів, зокрема й FPV, які активно застосовують на фронті наші захисники.

Участь у школі операторів БПЛА для підлітків безоплатна і доступна для всіх охочих віком від 14 до 18 років. Наприкінці навчання всі учасники отримають сертифікати про проходження курсу.

Після успішного старту проєкту організатори планують розширити навчання на інші простори у всій країні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ