Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Куликові на фестивалі "Благо-фест" будуть збирати гроші на дрон для ЗСУ

Цього вікенду замість традиційного свята хліба та ковбаси в селищі Куликів відбудеться благодійний захід «Благо-фест» на підтримку Збройних Сил України. Мета заходу - зібрати кошти для армії у скрутний час війни.

У програмі фестивалю - футбольний турнір між місцевими командами, святковий концерт та низка благодійних акцій. Зокрема, проводитиметься благодійний аукціон цінних лотів, безкоштовна лотерея, ярмарки, де можна буде придбати товари та послуги від відомих місцевих виробників та підприємців.

Однією з головних цілей збору коштів є придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 T Thermal для потреб української армії. Це дозволить покращити розвідку та спостереження на фронті. Крім того, кожен охочий зможе долучитися, взявши участь у благодійному аукціоні та придбавши звичайні речі чи послуги.

Для гостей фестивалю також підготовлено безліч розважальних заходів, що дозволить приємно провести час з родиною та друзями.

Вся виручка від "Благо-фесту" буде спрямована на потреби української армії. Організатори сподіваються зібрати кошти на придбання квадрокоптера та іншого необхідного обладнання для захисників України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ