Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В «лнр» спостерігається передислокація важкої техніки до лінії фронту

За повідомленнями аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на тимчасово окупованій території Луганщини,під виглядом проведення планових командно-штабних навчань, спостерігається передислокація живої сили і техніки бойовиків до лінії зіткнення. Про це повідомив лідер ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.
 

Передислокація відбувається  виключно в нічний час, малими групами до 5 одиниць техніки.  Важка  техніка  та жива  сила перекидаються з т.зв. «тилових» міст самопроголошеної республіки, а саме: м. Свердловськ та м. Краснодон.

В Луганську скупчення техніки та бойовиків спостерігається  за адресою: кв. Шевченко, б.47 . До війни за цією адресою був  розташований  дитячий санаторій "Незабудка", який  займався оздоровленням пільгових категорій дітей віком  від 6 до 12 років.

З Луганська  важка техніка  бойовиків пересувається в район нової окружної траси, а далі по грунтових дорогах у двох напрямках – Первомайський (Алчевськ, Стаханов, Кіровськ, Ірміно), та в напрямку м. Красний Луч.

В Алчевську база  важкої техніки бойовиків знаходиться  на території  виправної колонії №13.

Як повідомлялося раніше,поблизу м. Красний Луч знаходиться танковий  полігон, де проходять постійний вишкіл бойовики т.зв. «лнр» . За останньою інформацією  на цьому полігоні  зафіксована присутність  найманців  з країн Європи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ