Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В "Львівгаз збут" розповіли, як львів’янам зменшити витрати на газ взимку

Стартує другий етап акції «Твоя енергонезалежність» від «Львівгаз збуту». З 1 вересня акційна ціна становить 4,99 грн за кубометр газу.

Триває акція «Твоя енергонезалежність» від «Львівгаз збуту». Вже понад 1350 сімей на Львівщині скористалися можливістю закупити газ на зиму за літніми цінами. З 15 до 31 серпня вони встигли зробити запас газу на опалювальний сезон за найнижчою акційною ціною – 4,49 грн.

З 1 вересня кубометр газу для учасників акції вже коштує 4,99 грн. Зарезервувати необхідну на зиму кількість газу за такою ціною можна до 15 вересня. На третьому і останньому етапі акції (з 16 до 30 вересня) вартість збільшиться на 50 копійок – до 5,49 грн.

В Україні ціна блакитного палива для населення залежить від котирувань на європейських біржах. Саме таку формулу розрахунку вартості запровадив Кабінет міністрів з початку 2020 року. Традиційно в Європі перед опалювальним сезоном ціна газу збільшується. За даними Асоціації постачальників енергоресурсів, за останній місяць вартість газу на світових ринках зросла на 45-50%, а ціна ресурсу на вересень варіюється від 5,5 до 5,8 гривень за кубометр. Також спеціалісти прогнозують подальше зростання ціни.

«Для споживачів Львівщини ціна на газ у вересні складає 5,49 за кубометр. Ми розуміємо, що для багатьох ріст тарифів – це серйозна проблема, тому надаємо своїм клієнтам можливість зробити запас газу на опалювальний період за фіксованими цінами. Акція «Твоя енергонезалежність» допоможе зекономити взимку, коли паливо буде дорожчати», - розповів директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Скористатись акційною пропозицією можуть всі клієнти «Львівгаз збуту», які не мають боргів. Щоб стати учасником акції, потрібно звернутись до менеджерів компанії або до Центрів обслуговування клієнтів. Також можна здійснити покупку самостійно в Особистому кабінеті на 104.ua.

Важливо! Акційна ціна на газ фіксується для тих клієнтів, які оплатили замовлену кількість кубів. Також в акційній ціні не врахована вартість послуги за доставку газу, яка сплачується окремо.

Довідка

Минулого року перевагами акції «Твоя енергонезалежність» скористалася 5081 сім’я. Якщо у клієнтів залишилась переплата з попередньої акції, то вони можуть використати цей залишок при оформленні нового замовлення.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ