Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Меденицькій громаді функціонуватиме прихисток для переселенців

У Верхньому Дорожів відкрили оновлене житло для вимушених переселенців. Про це повідомили в Дрогобицькій районній військовій адміністрації.

У приміщенні колишнього садочку у селі Верхній Дорожів Меденицької громади відтепер функціонуватиме тимчасовий прихисток для вимушених переселенців.

Тут провели капітальний ремонт даху, ремонт внутрішніх приміщень, комплекс всіх будівельно-монтажних та інших робіт, встановили сантехніку, придбали і встановили металопластикові вікна, придбали меблі тощо.

Офіційне відкриття нововідремонтованого приміщення відбулося у четвер, 7 грудня, за участі заступника начальника департаменту економіки Львівської ОВА Вадима Табакери, заступника начальника Дрогобицької РВА Ярослава Пецюха, радника начальника Дрогобицької РВА Андрія Петруняка, першого заступника голови Старобільської РВА Сергія Яришева, представника Львівського обласного відділу Червоного Хреста і представника Австрійського Червоного Хреста, селищного голови Меденицької громади Михайла Живчина, старости с. В. Дорожів Галини Сторонської та депутатів Меденицької селищної ради.

Ремонтні роботи проводились у межах співфінансування спільного проєкту Меденицької селищної ради, Фонду «МХП-Громаді» та Товариства Червоного Хреста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ