Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В міській дитячій лікарні Львова оновили ігровий майданчик

Як повідомили у прес-службі ЛМР, тепер в міській дитячій клінічній лікарні Львова не лише комфортно, а й дуже затишно. Тут реконструювали дитячий ігровий майданчик, а також модернізували заїзд для маломобільних пацієнтів. Про це розповів головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт.
Фото ЛМР

"Ми зробили ще один крок для покращення комфорту пацієнтів. Ми оновили ігровий майданчик, розширили його, і зробили якомога зручнішим для дітей. Також ми зробили огорожу і окремий вхід — тому тепер вхід в лікарню зовсім не нагадує лікарняний — він дуже яскравий і кольоровий. Це допоможе дітям психоемоційно легше переносити лікування.

В нас є потужне неврологічне відділення, і ми підписали три реабілітаційних пакети з Національною службою здоров’я України — це пакети на реабілітацію неврологічних і травматологічних хворих, та реабілітацію дітей раннього віку, які мали проблеми при народженні. Практично, в області це єдина лікарня, яка має таких три пакети реабілітаційної допомоги. І враховуючи значне збільшення потоку пацієнтів і труднощі в їх переміщенні, ми модернізували ці пандуси. Тому ми покращили доступ до лікарні маломобільним групам, а відтак, отримали державний сертифікат про доступність нашої лікарні, і вже зможемо підписати угоди на фінансування цих трьох реабілітаційних пакетів.

Це дуже важливо — щоб діти і їхні батьки могли почувати себе зручно і затишно в лікарні та біля неї", — розповів Дмитро Квіт, головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Львова.

До слова, роботи тривали упродовж місця. Вартість модернізації пандусів — близько 50 тис. грн, і це позабюджетні кошти лікарні. Майданчик в лікарні реконструювали своїми силами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ