Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В НАЗК розповіли про декларування валютних операцій

Як зазначили в Національному агентстві з питань запобігання корупції, декларуванню підлягають лише разові валютні операції на суму понад 50 прожиткових мінімумів.

Національне агентство звертає увагу, що у розділі 14 «Видатки та правочини суб’єкта декларування» декларації зазначаються відомості про здійснений суб’єктом декларування разовий видаток, пов’язаний із операцією з обміну валюти, на суму, яка перевищувала 96 050 грн у 2019 році та на суму 105 100 грн – у поточному році.

У разі якщо час, відведений на подання виправлених декларацій, вже завершився, а суб’єкт декларування вирішив доповнити подану декларацію даними про вказаний вище видаток, суб’єкт декларування може зробити повідомлення Національному агентству через персональний електронний кабінет. У повідомленні є можливість деталізовано описати виявлені неточності або помилки, причини незазначення відомостей у декларації. Відповідна інформація буде врахована Національним агентством у разі проведення повної перевірки декларації відповідного суб’єкта декларування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ