Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ​Новояворівську розпочинають опалювальний сезон

Компанія «Нафтогаз Тепло» на виконання розпорядження міського голови Новояворівська про початок опалювального сезону здійснила плановий запуск Новояворівської теплоелектроцентралі.

«Потрібен час, щоб теплоносій повністю заповнив мережі. Сподіваємося, вже найближчим часом усі мешканці Новояворівська, які користуються централізованим опаленням, матимуть тепло та гарячу воду. Хочу зауважити, що «Нафтогаз Тепло» подає теплоносій лише до будинків. У випадку проблем з роботою батарей в окремих квартирах, варто звертатися до управителя будинку – ЖЕК, або ОСББ», – розповів директор Новояворівської ТЕЦ Степан Наумчик.

Фахівці компанії від весни активно готували Новояворівську ТЕЦ та тепломережі міста до опалювального сезону 2021/2022. Зокрема, «Нафтогаз Тепло» відремонтувало енергетичні котли та інше обладнання ТЕЦ, замінило зношені труби на низці ділянок магістральних та розподільчих тепломереж.

Нагадаємо, Новояворівська ТЕЦ забезпечує теплом та гарячим водопостачанням майже 30 тисяч мешканців міста. Теплоносій від ТЕЦ обігріває 100 багатоквартирних житлових будинків та 26 бюджетних організацій. Тепло від ТЕЦ отримують три загальноосвітні школи, ліцей, початкова та музична школи, 5 дитячих садочків та інші соціальні та державні установи.

Фахівці «Нафтогаз Тепла» докладають максимум зусиль, щоб у помешканнях жителів Новояворівська завжди було тепло та комфортно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ