Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В області надалі застосовують графік погодинних відключень, — ЛОВА

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про головні події, що відбулись в області протягом минулої доби.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

— Доба минула без загроз ракетних ударів.

— Станом на зараз у Львівській області застосовують графік погодинних відключень електроенергії – відповідно до лімітів споживання, які довів до кожної області диспетчерський центр НЕК «Укренерго». Ліміти споживання для нашої області далі залишаються на рівні меншому за половину від потреби. Учора через перевищення лімітів споживання на Львівщині довелось застосовувати графік аварійних відключень та спеціальний графік аварійних відключень.

— В одному з населених пунктів Городоцької ТГ запровадили карантинні обмеження. Це вимушені заходи через те, що виявили сказ у домашньої собаки. Троє осіб могли інфікуватись вірусом через укуси, подряпини, ослинення від тварини. Їм рекомендували звернутись до медичних закладів для проведення антирабічної вакцинації. Як діяти, якщо вас вкусила чи подряпала тварина (вони можуть переносити сказ чи правець) – тут.

— За останню добу двома евакуаційними потягами у Львів прибули 43 особи, одним автобусом – 13 ВПО. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 595 людей.

— Через пункти пропуску у Львівській області до України повернулося 16 тисяч 400 громадян держави. Виїхали – 16 тисяч 600 людей.

— Напередодні у Львівській ОВА підписали Меморандум про співпрацю для розвитку та функціонування новоствореного індустріального парку «Еко-смарт індустріальний парк «ГАЛІТ».

— У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі пластичний хірург із Туреччини Хакан Агір безплатно проведе консультації та операції для пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими вадами обличчя і тіла та посттравматичними наслідками. Це уже п’ятий візит турецького фахівця у спеціалізований центр. Деталі та запис на прийом – тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ