Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одній з квартир Дрогобича вибухнув газовий балон

За фактом вибуху в одній з квартир у Дрогобичі поліцейські відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в Відділі комунікації поліції Львівської області.

Попередньо встановлено, що у спальній кімнаті, внаслідок необережного поводження, вибухнув газовий балон.

В Дрогобицький відділ поліції сьогодні, 4 жовтня, близько першої ночі надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Шевській у Дрогобичі стався вибух.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що у спальній кімнаті, внаслідок необережного поводження, вибухнув газовий балон.

В момент вибуху в квартирі перебував 39-річний чоловік, якого було госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «термічні опіки першого, другого та третього ступенів обох китиць, нижніх кінцівок та голови».

Вибухом також було пошкоджено стіну між двома квартирами, після чого в спальних кімнатах обох квартир зайнялися меблі. Пожежу локалізували, жителі сусіднього помешкання не постраждали.

Поліцейські встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ