Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одному з парків Львова висадили дерева до 240-річчя Мелітополя

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
З нагоди ювілею рідного міста мешканці Мелітополя висадили 3 тюльпанових дерева у парку 700-річчя Львова. Про це повідомили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

«На жаль, через повномасштабне вторгнення мешканцям довелось покинути рідні домівки, однак вони продовжують шанувати традиції рідного міста тут, у Львові, з вірою в Перемогу. Тож, підтримуємо та допомагаємо один одному в цей нелегкий час та не забуваємо плекати бережливе ставлення до природи», – зазначили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

У Львівській міськраді подякували за ініціативу Координаційному простору допомоги "Мелітополь саме тут. Львів" та працівникам Львівського комунального підприємства "Зелений Львів" за допомогу з висадкою.

Окрім цього на честь свята у парку ім. Виговського відбулась виставка картин, ярмарок творів ручної роботи, інсталяція «Колесо теплих моментів», майстеркласи та настільні ігри.

Окрім Львова, заходи до 240-річчя Мелітополя проведуть у Києві, Запоріжжі та Дніпрі. Саме в цих містах працюють громадські центри, які допомагають мелітопольцям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ