Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В окупованому Криму російські журналісти "полюють" на батьків Джамали

У Криму після перемоги української співачки Джамали на Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2016» російські журналісти буквально полюють на рідних переможниці. Про це сьогодні, 21 травня, під час прес-конференції у Львові розповіла сама Джамала.

«В Криму сталося диво. Як розповідають мої батьки, на деякий час було навіть відчуття, що Крим об`єднався. Об’єднались і ті, хто були за Україну, і ті, хто були проти. Люди приходили до моїх батьків, щоб привітати. Прикро, але в цей же час російське телебачення чіпляється до моїх батьків, шукає якусь провокацію, фотографує наш дім і город, шукає мого дідуся. Навіть вдаються до обману. Наприклад, днями до батьків прийшла пара і сказала, що вони від наших родичів. Мама дала їм дах над головою і постіль, а вони увесь час записували розмову. Це виявились журналісти російської «Комсомольської правди». На ранок мама дізналася, що ніякі вони не знайомі. Це прикро, коли так низько падає журналіст. Мої батьки дуже світлі і гостинні, вони усіх приймають. Їм важко, бо люди цим зловживають», - сказала Джамала.

Вона також додала, що її дивує така пильна увага російської преси до неї, і вона не розуміє обурення російської сторони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ