Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В окупованих районах Донбасу процвітає дезертирство, - розвідка

У з’єднаннях та частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжуються випадки кримінальних злочинів, правопорушень та дезертирства особового складу. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

До підрозділів 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ поставлено шість нових БМП. Під час перевірки бойові машини виявились у несправному стані через відсутність окремих вузлів та агрегатів, які були викрадені особовим складом з метою подальшого продажу.

Під час раптової перевірки представниками управління 2 АК ЗС РФ стану служби військ, в одному з підрозділів 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК зафіксовано факти перебування військовослужбовців у стані наркотичного сп’яніння.

Командуванням 2 АК запроваджено “систему штрафів” військовослужбовців за порушення військової дисципліни у розмірі від тисячі до десяти тисяч російських рублів у залежності від “тяжкості” правопорушення. При цьому, військовослужбовці 2 АК здійснюють інженерне обладнання передових позицій за власний рахунок, включаючи закупівлю матеріалів та оплату використання інженерної техніки.

З метою залякування військовослужбовців, які не бажають проходити подальшу військову службу, в 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка)

2 АК проведено тренування особового складу по затриманню військовослужбовця, що самовільно залишив позицію. Учасникам тренування було надано дозвіл застосовувати вогнепальну зброю у випадку непокори затримуваного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ